Când vine vorba de târguri de Crăciun, coana Londra nu prea le are. După umila mea părere, târgurile și piețele ei sunt modeste, chiar kitschoase pe alocuri. În schimb, când trebuie să-și pună haine de sărbătoare, puțini o întrec. Anul ăsta cel puțin, mi se pare că arată extraordinar. Strălucește! Și nu doar pentru că centrul e plin de luminițe, decorațiuni și vitrine colorate, dar și datorită atmosferei. Abia ai pe unde merge și eu nu-s tocmai fan aglomerație, dar n-ai cum să nu intri în ritmul orașului și să nu te bucuri de ce ți oferă.

 

Am dat ieri o fugă prin centru – am pus mâna pe aparatul foto, uraaa! – și parcă arată mai bine ca anul trecut și ca acum doi ani, mai ales prin Carnaby și pe Regent Street. Era plin de oameni și de mașini, dar mă așteptam, a fost ultima seară de shopping înainte de Crăciun, pe 24 decembrie mai toate magazinele închid devreme. E nebunie cu securitatea, poliție nu prea am văzut, în schimb se plimbă elicoptere de numa numa. Acum două zile au închis Regent Street și au evacuat toți gură cască de prin magazine din cauza unei alarme false (un taxi suspect). Nici nu vreau să mă gândesc, mai bine vă arăt niște poze. Dar nu înainte de a le mulțumi celor care mi-au trimis fotografii cu orașele lor în haine de sărbătoare – le găsiți pe toate pe facebook sub umbrela #Craciunulinlume – și vouă, celor care treceți pe aici și pe pagina de facebook a vacanțelor, datorită vouă blogul ăsta încă mai există.

Londra, colecția 2015-2016:

londra, sarbatori, 2015londra, carnaby decoratiuni londra, decoratiuni craciun londra, regent street craciun

oxford street, lumini craciun londra, regent street, lumini craciun londra,oxford street, craciun londra, craciun 2015

Crăciun fericit! Să vă fie bine! Cred că ne auzim mai degrabă pe facebook, mergem și noi, în sfârșit, la Barcelona și sunt atâtea de văzut și de făcut pe acolo încât bănuiesc că o să fiu tare ocupată:D

Mai multe poze: Londra, Crăciun 2015

Citește și ce poți face la Londra de sărbători