Vă scriu din Umbria. De la umbră, căci e extrem de cald. Nu e nici 10 și telefonul deja mi-arată 20 de grade. Și soarele nu mă place si pace, mă umple de pete și, chit că-mi dă o insolație, tot albă ca brânza mă lasă. După doi ani de Sud de Franța mă mai colorasem și eu un pic, dar mi-am revenit rapid după un an de Londra. Umbria m-a dus cu gândul la Provence. Aceleași sate urcate pe deal sau munte, maci roșii, livezi de măslini, vie, case cochete, lanuri de floarea soarelui, ba chiar am găsit și un pic de lavandă. De vis.

Nici n-am plecat și deja căutăm bilet înapoi, și zile libere, aeroporturi mai apropiate etc, mai ales după ziua de ieri, după Castelluccio. Un sat mic, urcat pe deal, în mijlocul unui platou înconjurat de munți, printre lanuri de flori. Iaca minunea:

IMG_9181

Mă așteptam să fie frumos, că de fapt de aia am și ales să venim aici, după ce văzusem poze la Maria, de la Lady in Green, dar nu credeam că e chiar așa. De fapt am găsit o mulțime de locuri superbe, de când am venit parcă-s o o bandă stricată, repet într-una Doamne, ce frumos e! și Doamne, ce bine miroase! (e plin de tei și și-au împrăștiat mirosul peste tot).

N-am mai ajuns la Orvieto, nici la Gubbio, știu, știu, sunt minunate, dar când? Că toată zona e minunată, doar să mă teleportez. Mă uit în stânga, în dreapta, și nu știu unde s-o apuc mai întâi. Și apoi decât să fug printr-un loc doar de dragul de a trece pe acolo, mai bine mă lipsesc. Da, recunosc, sunt vinovată, am lenevit la masă, la piscină, pe străduțe de piatră, la o cafea, pe câmp… when in Italy do as Italians do:-P

IMG_8433

IMG_8812 IMG_8860 IMG_8989

IMG_8394IMG_8715

Pfii, nu pot să cred că am reușit să încarc câteva poze, e unul din rarele momente când merge net-ul, să nu-l deochi! Să-mi scrieți :-p

IMG_8415