ce cald e!

n-am mai văzut de mult atât de multă lume fumând

în sfârșit n-am mai văzut taximetriști pirat la aeroport!

niciun semafor, fie el și verde, nu stă în fața șoferului de București

e greu și să răspunzi la bună ziua

keep calm și dă-i în mă-sa, dacă n au învățat până la 40 de ani n-or să învețe acu

de când nu m-am mai plimbat prin Kiseleff!

decât să cumperi înghețată din parc mai bine dai o fugă în Italia

moor de cald!

îmi place la mine pe balcon

și mie-mi place, da parcă e mai mișto la vecini (asta e Miky, care abia așteaptă să te uiți la lună ca s-o șteargă; și care tocmai ce și-a luat-o după o tentativă de evadare)

în cazul în care n-o știți pe donșoara…

#Mikythecat

când o să vin și eu acasă doar să stau? fără administrații, bugetari, contracte, plăti, taxe?

oare oamenii sunt amabili pentru că așa sunt ei sau așteaptă ceva? (poa să aștepte mult și bine)

eu credeam că cunosc doar oameni normali la cap, m-am înșelat amarnic

nu mai vreau să văd atâta tristețe, o bulă roz, vă rog! și repede!

am cel mai bun stomatolog din lume

nu mai pot de cald!

keep calm și dă drumul la AC (nu-l suport!)

cântă greierii, mi-aduc aminte de Provence (v-am zis că-i fain la mine în balcon!)

cine m-a pus să iau taxiu-ul? Cine?!

de ce toți taximetriștii așteaptă bacșiș? vouă vă dă cineva bacșiș că vă faceți treaba?

ce dor îmi era de o ciorbă!

toată lumea e specialistă când vine vorba de crescut copiii altora (deținem cred locul întâi la nivel mondial)

prea caaald

Doamne, ce bine e în debara!

o maimuță coafată stă pe bancă și scuipă semințe. lângă ea, urangutanul se îndeletnicește cu aceeași activitate. la piciorușele lor, înfipte în șlapi, e covor de coji

mor pe chelnerii care se uită la clienți de parcă ar avea ciumă. dar unii chiar au ciumă, lipsă totală de 7 ani de acasă (trec pe lângă fetele alea care salută și le zic bine ați venit de parcă ar fi mobilă, iar dacă mai au și tupeul să întrebe aveți rezervare, doriți o masă, cred că-și iau și bătaie)

buuun, am luat ghivece pentru balcon, da cu ce le umplu?!

E atât de cald sau m-am țăcănit eu? (cred că ambele)

Nu pot să dorm!

keep calm și enjoy canicula că acuși te întorci la Londra

Mă duc în Deltă! Da, a dat Domnu! De mult voiam și eram precisă că n-ajung nici anul asta, dar uite că s-au aliniat planetele. Am rezervat pensiune, am dat avansul, abia aștept. M-am uitat un pic după cazare, până la urmă am mers pe recomandarea prietenului unui prieten. Scump, domle, scump. Și de ce cazarea se plătește pe persoană, nu pe cameră?

Keep calm, Delta e mișto (zice toată lumea, cu excepția unei prietene care mi-a urat plictiseală plăcută)

Și mă duc și la mare, a noastră. Șoc! Nu era în plan, a apărut din senin pe motiv că n-am mai fost de hăăăt. Mi-e cam teamă sincer, ultima oară am fost acum vreo 6 sau 7 ani, și n-a fost tocmai roz. Plus că deja m-au luat unii (mulți) cu ce-ți trebuie ție marea noastră, vrei să te enervezi și nu știi cum…Și după ce mi-a povestit o prietenă cum un chelner le-a aruncat nota cu reproșul la noi se lasă minimum 10% bacșis (nu vreo 8 cât au lăsat ei), și alta despre un cioban de Voroneț ce urla la un grup de turiști nemți, în română logic, că au 3 camere și au plătit doar 2 taxe video, m-a cam luat grija. (mi-a adus aminte de ciobanul de la muzeul tehnic)

Dar eu sunt optimistă, n o fi dracu chiar așa de negru, dacă am zis că mă duc, apoi mă duc. Am făcut deja rezervările, și apropo de asta, măi nene, 100 de euro pe noapte la Mamaia?! Nu vă zic că am găsit și mai scump. Ăștia-s sănătoși la cap? Bine, mie nu-mi place Mamaia din prințipiu, e prea aglomerat pentru gustul meu.  Și încă o treabă, adicătelea cum dacă iei o noapte ai un preț (ba unii nu dau deloc dacă vrei doar o noapte, de la 3 nopți în sus te primesc), dacă stai 2 alt preț, și tot așa. Nu țin minte să mai fi văzut așa ceva pe nicăieri. Dar treaba merge, mai peste tot era full, ne-am schimbat planurile în funcție de rezervările la marea neagră asaltată (week-endul ăsta tata era singurul care mai avea locuri disponibile, all inclusive:-p)

Keep calm și caută hotel

A fost ceva treabă cu găsit cazare, până la urmă am sunat un prieten (adică am întrebat lumea) și la final am mers pe mâna lui Lucian de la icicolo. Eu chiar plec open minded și hotărâtă să-mi placă, deci sper să nu citesc rândurile astea peste vreo săptămână și să zic te-o pus dracu să te duci la mare! Mai rău ca la englezi n-are cum să fie:D Nu?

Orice ar fi, keep calm!

PS. așadar vacanțele întră în vacanță, ne auzim pe facebook