Jur că nu știu când a trecut anul ăsta! N-a fost un an rău (la câte nenorociri se întâmplă zilnic în lumea asta…zic merci că suntem sănătoși noi și cei de lângă noi, că avem 2 mâini, 2 picioare, că nu ne lipsește nimic), n-a fost nici un an pe care să-l pot trece la categoria excelent, a fost ok, ceea ce tot e bine pân la urmă, e din categoria când ne-o fi mai rău așa să ne fie. Dar nu-l văd, nu-mi dau seama unde a zburat așa repede.

La capitolul vacanțe a fost un an al premierelor (oarecum). Am ajuns pentru prima oară în Norvegia, îmi doream demult să urc pe Preikestolen, a fost o vizită scurtă dar foarte faină, am avut noroc de vreme excelentă.  Înainte de asta ne-am întors la o dragoste mai veche, Praga. Și tot în aprilie am călcat pentru prima oară în Scoția, la Edinburgh, care, apropo, e super drăguț.

În iunie am mers câteva zile în Umbria. E de vis! Dacă vreți un fel de Provence mai ieftină sau o Toscana mai liniștită, duceți-vă în Umbria, nu-i cu nimic mai prejos. Am zis că revenim, mai ales la Castelluccio.

 

iunie.jpg

 

A dat Domnul și am văzut și eu o bucată de Delta Dunării, am fost super încântată, mă mai duc (doar că trebuie să fiu mai atentă la cazare). Tot în august am dat o fugă la marea noastră și, spre surprinderea mea, și a tuturor cunoștințelor care m-au sfătuit să nu-mi fac așteptări foarte mari, sau să mă duc mai bine la bulgari, mi-a plăcut atât de mult încât mi-a părut rău că n-am stat mai multe zile.

 

august.jpg

 

Surpriza de ziua mea a fost Istanbul, la care visam demult, nu mai fusesem niciodată în Turcia, m-am bucurat să văd măcar o bucată din ea. Mi-a rămas Istanbulul la suflet, abia aștept să revin. În rest…multă Londra și pe lângă, plus un pic de România, pe ici pe colo.

Ziceam, la sfârșitul anului trecut, că mi-aș dori să mă prindă 2015 pe plajă sau măcar undeva la cald, n-a fost să fie, stăm la Londra. Inițial ne gândeam la Asia dar am amânat-o pentru anul viitor (sper să iasă), apoi am zis că mergem o lună în Cuba, a picat și asta și, când am văzut că ridică americanii embargoul ăla stupid, mi-a cam picat și fața. Mă așteptam, că vorba aia era și cazul, chiar ne ziceam să mergem în Cuba acum, până nu revine SUA la sentimente mai bune, m-am bucurat oarecum, că vor veni și lucruri pozitive, dar, din păcate, cred că Cuba se va schimba radical în următorii ani.

2015 e, la ora asta, destination unknown, se creionează ceva dar în linii fooooarte mari, dependente de altele și de alții, om trăi și om vedea. Să aducă ce vrea el, însă numai dacă e de bine, de rău nu primesc.

Cu speranța că ați avut un an excelent și veți avea unul fabulos, vă mulțumesc că treceți pe aici, sau pe pagina de facebook (unde suntem peste o mie, multumesc!), și vă doresc un 2015 minunat!

 

destination.jpg

 

Mai multe poze pe pagina de facebook a vacanțelor.